I love u


Här kommer några festbilder från Fannys parteyy!! Njut mina vänner






Det var väl trevligt? :D

Igår var det bäst också. Som jag sa i mitt  inlägg igår så ordnade jag en liten myseftermiddag/kväll till mig och jocke. När han kom runt kl 4 så började jag med att presentera han för Bam (det rosa fåret som jag köpt till han) gav även ett kort på mig själv. (självisk som jag är ;) haha) sedan åt vi maten som jag hade lagat. pressad potatis, sås och kyckling. fast jag åt quornfileér. det var goth :) jag hade dukat med rosa servetter och massa ljus. myspys på hög nivå. glass till efterrätt, ännu godare... typ. sen smälte vi maten och väntade på att bussen skulle komma. jag hade tämligen bokat biljetter till twilight! så sjukt bra film med världens bästa kille. tack för kvällen baby<3
hamnade hos rebecka där kotte avr efter filmen! hihi sen hem, vi slockande typ vid 12 :) love

Idag vaknade vi upp vid 11 ca^^ drog oss ner till frukosten sen bidde det strandvaskaren. Och nu har jocke lämnat mig ;<
jaja får se vad som hädner. kanske ska träffa alex sen :))) och jag hatar att jocke har pepparkaksdeg i kylen //cryyyy
menmen! jag är chipssugen, och isabelle sugen. keram



your guardian angel

Hej igen! känner att jag ska hålla er lite updaterade om min helg. Fast det är engentligen inte därför jag skiriver, har faktikst ganska tråkigt. Och jag vet att jag borde fixa mig och så. för snart ska jag ner och göra iordning allt, eller överraskningen till jocke.Men kan tyvärr inte avslöja vad det är nu IFALL han skulle gå in och läsa. haha. chansen kasnke inte så stor men ändå. vem vet?
Så jag berättar lite om gårdagen istället då det partaj hos Fanny. Heelt okej. men inte världens godaste dricka. eller hur brudar? haha Jack Daniels utblandat med Ica cola. Men det funkade. vart lite yr i colan. fast inte värre än micha! Tog bussen hem med rebecka sådär runt midnatt. Träffade sandra thobbe sebbe martin och sofie på bussen! Vilket gäng haha. Hoppade av en hållplats än vad jag brukar göra. traskade hem till jocke och sov där tills idag! :)
Väääärldens bästa pojke bara så alla vet. kärlek gånger 1000!

kommer uppdatera imorogn och då kommer det även lite bilder från festen och överraskningen kommer att avslöjas osv.! /tessan, kanske snäppet lyckligare än vad jag förtjänat?


en dag mellan hat och maximal kärlek

Hejsis. Idag började min dag bra med skola. Fast kasnke inte värdens roligaste lektioner, men det höll. Tur att jag har mina chix :) helt underbart! tihi. och måste bara tillägga att adam älskar mig fortfarande, han gav mig 2, T-V-Å, pennor idag på lektionen 8-) pewsah. Sedan tackade jag för mig och sa adjö. Gick upp på stan med belleälsk och shoppade en liten set sak till jocke. hihi. efter det så drog jag och bolliz till haga och simmade, eller okej det vart mera badplask och skitsnack. (OCH ja, jag kissade på henne:$ hihi) tyckte det var allra bäst att rida lite på hennes mage i vattnet och vi konstaterade att jag var lättare än våra bärbara laptops. ^-^ gosh! Hittils har dagen varit toppen. Och den vart ju inte mindre bra av att min kusin och micha kom hem till mig efter att jag och belle hade ätit och kollade på en skräckfilm, Den vaaar läskig, lovar. men Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter eller så men det var nått med Halloween. och ja, jag höll på att flyga upp i taket hundra 50-11 gånger. Efter mycket om och men drog min käre kusin erika hem och då bidde det pepparkakor, cigg och te med brudarna. kyss mig!
MEN sen fick man ett överraskande samtal osv. dampade i 20 min. skakade av ilska och jag var nog inte den enda som var arg. Drog hem till rebecka och sitter nu här. Har faktiskt gråtit i kims, rebeckas och jockes famn idag! Jag har fårr ca 384 dampanfall då jag gråtit, velat slagits och skrikit fula ord. Micha och Belle ställde också upp! alla mina vänner är så jääääääävla värda. finns inte ord hur mycket jag älskar er alla! (ta åt er, ni vet vilka ni är) Mamma, ja min mamma stöttade också mig. Gav mig massa råd. föralltid bäst. Jag vet inte vad jag ska skriva mera nu och jag orkar inte läsa igenom min text heller, så jag vet inte direkt om jag har skrvit att jag ska sova hos rebecka. men det ska jag! :D ganska behövlig. och sorry sorry om jag har skrivit för långt :( Men måste bara säga igen innan jag ger mig på ett avslut att jag har världens bästa vännner och världens bästa pojkvän i hela världen (lördag kommer bli awesome(hoppas jag) JAG ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA<3 / en terese med blandade känslor. vet inte om jag ska le eller gråta. men kram ändå!

Linn Andersson



11 månader sen du försvann idag. saknad kommer du alltid vara. ily

I'm sixteen and I shouldn't have to feel like this

Jag sitter just nu i skolan. Har en såndär dålig känsla i magen.. en klump som värker. jag hatar det, vill bara gråta. Tur att jag slutar om lite mera än en timma. Kommer snart bli galen känns det som. Utrota alla idioter. Och ja, jag är självisk just nu, det finns en egrej som jag vill ha för mig själv. men det misslyckas totalt. Är för självgo för att kunna dela med mig.Vill bara säga att jag älskar rebecka, tack för du finns.  :) Nej nu ska jag börja jobba på svenskan. sitter bara och tynger ner mig själv. men kännde att jag måste skriva av mig lite.
GUD jag brukar aldrig vara såhär.



I'm sixteen and I shouldn't have to feel like this
I'm sixteen every young boy out here want to kiss
I'm sixteen at war


How do you sleep?



Lussebak med belle och maria


Lördag: Vaknade hos min älsklings jocke. världens mysigaste snutteplutt. Degade där i sängen till 4 typ. sen drog jag hem och åt, duschade och fixade mig. Efter det var jag rebeckas :D <3 Vi drog till lillån, efter mycket strul med buss osv. Där vare sjukt mys. förutom spyorna. MEN ska ge er ett tips om ni vill imponera på folk. FInns det vattenpipa på festen så är rökringar ett partytrick som ALLTID funkar! Kom hem vid halv 2 kasnke. sov som en stock efter det!
Söndag: Vaknade upp vid halv 2 :) utvilad och pigg. Maria och belle kom hem till mig, då vart det lussebak på hög nivå. Sen när dom drog så slappade jag bara. eller okej älskling och samuel kom hem till mig och rökte lite :)

Nu sitter jag här i skolan. yey ska bara vara här till 8 ikväll. kom på vårat öppet hus

hold my hand



En bild på mitt blåmärke. inte fullt så skönt. peace

fest kväll for sure

hej! sitter nu hos min älskling. han läser zombie boken. Han tror faktiskt på fullt allvar att det kommer komma zombies till oss eeheee. jaja. vaknade upp här iaf :) lika mysigt som vanligt.
gårdagen var helt okej. den såg ungefär ut såhär: Först var det skola. Hade två lektioner, spanska och svenska. Sen gick jag på stan med jocke en stund, sen kom rebecka, och det var så JÄVLA kallt. hade bara strumpbyxor cardigan + kappa. jaja jag höll på att frysa ihjäl. Fick tillslut våra öl så det var ju bra. Drog hem efter det och tog ett varm bad. bäst ever typ. Vid 6 tiden så åkte jag pappa och tim till stadium på aspholmen. Där fick jag en ny jacka, ett par vantar, skidglasögon osv. fint.  Åkte efter det till Amandas place där fille jonte maria och belle fanns. (eller ok vi hämtade upp maria) Förfestade lite där inna det var dags att dra till adolfsberg. Mötte alla seta vänner på stan sen tog vi sällskap till teo, där festen var. HUR myclet folk som helst. man kunde knappt röra sig. helt sjukt. Folk spydde och hade sig. Sen kom grannarna då drog jag jocke kotte och rebecka vidare till brandkåren där lillis och några flera var. Det snöade och var kallt ute, men som tur var hade jag rustat upp mig med varma kläder. Så frammåt halv 12 drog kotte med lillis så jag jocke och rebecka knäppte varsin öl och började traska till mcd där vi fettade i oss as mkt fyllekäk. sjukt gott. sen gick vi vidare i snön till rebecka där jocke hade sin cykel. -.-  och ja.. det var mitt fel att vi cyklade, eller att jocke skjutsade mig. För han ba : eeeh jag är gay vi kommer ramla. jag typ: neee jag är mer gay vem bryr sig? så vi skjutsade, och hur tror ni det slutade? jo jag vaknade upp med fetaste blåmärket på baksidan av låret. hahahha lätt roligaste på kvällen, drog oss som fan jaja :D nu ska jag pussa på jocke eftersom han ser ganska uttråkad ut. kramoså

enbart mig själv och evanescence

How can you see into my eyes like open doors
Leading you down into my core
Where I've become so numb
Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home

Idag slutade jag skolan kl 12.15. lite nice kasnke. Helt okej dag. bara det att svenskan suger nu, fett tråkit. Mitt internet dampar också hela tiden, jag hatar det mest. menmen. när jag kom hem från skolan så gjorde jag iordning min frysta pizza som vart jette god :) creds till mig. Somnade sedan på soffan till nyaste Gossip Girl avsnittet. så mys, men jag frös en aning också. Ska ta min sista cigg idag. Känns som jag kommer förlora en vän eller någonting som håller mig kärt :( fats jag kommer klara det :D jag är ju trottsallt bäst.
Och igår mina vänner så tränade jag i över 2 timmar. gick i skolan till halv 4 och somnade kl 11. tjena, jag hann inte komma hem förns jag skulle sova typ. Måndag = jobbigaste dagen på veckan / avklarad nu! Ska strax iväg och träna med mamma också. lite afropowerdance sådär på tisdagskvällen, sedan blire myspys med min älskling.. fast jag behöver egentligen plugga men vem orkar? inte jag. jocke är bättre

                                            


lite läski bild på mig hiih puss

16 @ war

Kulturnatten igår. Var helt okej. träffade massa seta folk. (minus belle,maria och amanda, de är offer och knullar för länge) Sov hos min älskis på kvällen :) folk trakaserringde/smsade mig hela natten. Inte fullt så mys. Steg upp imorse halv 10 -> pussa hejdå på jocke ganska länge -> hem och packa -> åka dörr till haga och gå på spa -> träning -> hem och äta. Nu sitter jag här, kl är snart 2. Sitter och väntar på att vi ska åka ut och käka med min alldeles lagom feta släkt.
Ingen anar hur seg jag är. plus att det är kallt. sen kan ju jocke komma hit och värma mig så kan jag ge han lite kärlek i kompensation ;> ehe! Sitter och lyssnar på Ne-Yo-  go on girl ,himla mysig låt må jag säga.
Har inte så mycket mera att säga nu än : vad händer ikväll?! ska nog tillbringa kvällen i min säng och suga lite penis eller?!:S:S:S:S neee.... hejdå


Skolan - svenska

Goddag! sitter på svenskan nu. har faktiskt jobbat flitigt. tack vare att jag har stängt av omvärden pga lilis seta hörlurar som jag fick låna :) gos. Slutar för dagen nu också 12.10. men jag sak till carro och käka mat, sen måste jag plugga spanska och fe, så det blir tillbaka till sklan efter. updaterar snart. mat brb



hej igen :) har just ätit upp mina nudlar. snart ska jag ta dagens första cigg. FÖRSTA mmh yes allvarligt? jag är så jävla bra. funderar starkt på att sluta nu, då menar jag verkligen sluta på riktigt! Men vad ska man då göra på mornarna när man går till bussen? eller på lunchrasten när man är på väg från karro till skolan?  Eller efter mellisen hemma? Vad ska jag ha för anledning att möta jocke vid skolan? hmm.. jaja tåls att fundera på. TIPS tack:) Tankar The hills förövrigt nu i skolan, längar tills det är klart ^^  har förresten laddat ner gg e 10 idag också. så det blir att kolla på snarast.
Har gjort klart min spanska nu också, känns helt okej! plus att jag var 2 poäng ifrån mvg på matteprovet idag också. applåder oså. Mina slarvfel suger, fast jag äger på att göra dom. Träna snart. Träna imorgon också, torsdag är jag belles, fredag? lördag spa/träning på förmiddagen. sen ut och äta på carisma med släkten. PUSS


Kajsi och baccus i skolan<33
Kajsi och Becccus i skolan :* <33

dagen efter lördag

söndag.. finns egntligen ingenting roligt att berätta. Eller jo, jag belle och maria firade amanda och micha idag hemma hos micha ;> Vi åt baguetter med massa röror till sedan fruktsallad med grädde och kanel till efterrätt. Jag tror närmare bestämt att det är gulligast hela bunten. Jaja. roligare än sådär kan jag inte beskriva min dag. Morgonen firades pappa, och nu på kvällen har jag suttit vid tvn och kollat på sanningens ögonblick, när linda rosing gjorde bort sig.

Igår vare party med fanny och micha. Drog oss till ringstorp med rebecka till en början. sen drog vi vidare till marieberg. Somnade skönt i michas säng runt 4.
      Nu hade jag tänkt mig att jag skulle sova. Så att så får det bli. Är ju trottsallt skola imorogn, men ska till gumaelius och skryta lite om TBS också. hihi plus att alla som har en låt till inloggningsljud kan skämmas! finns inget jobbigare ffs.
Tänkte att jag ska drömma lite om jocke och moln också. Ifall någon är intresserad kan ni ju komma och hälsa på. puss
godnatt

Life is wonderful

Freeze the moment

Mår så sjukt bra nu. Allt är precis som det ska vara.
Kärleken är på topp,tack vare jocke. Mina vänner ställer upp vad det än handlar om. creds till er! har faktiskt ingenting jag kan klaga på idag :D Vaknade på ett bra humör brevid jocke som sov här inatt.

gårdagen var mys. minus det ofärberädda naturkunskapsprovet som gick skit. Mina chix är heart! Vaknade också upp hos belle dvs världens bästa och mest älskvärda vän någonsin! loveu. Efter skolan blev det städning av rummet, sen kom rebecka och piggade upp mig för jag var ganska ledsen sådär på eftermiddagen. du är bäst. Senare kom jocke, då drog en rebecka till kotte. Jag och jocke slog oss ner vid middagsbordet med min kära familj + farmor och farfar.
somnade gott puss

Snart kommer belle och adde och hämtar mig, vi ska till marieberg och handla godis och present till amanda som fyller år idag:) sen ska jag träffa micha :* hoppas på rebecka också ^.^ särlek hajdo



rip

This is for the peoples who just lost somebody
Your best friend, your baby, your man or your lady
Put your hand way up high. We will never say bye

be strong


...
krama linn från mig.

Företagsekonomi

hej! sitter och rapar i skolan nu brevid kajsis i sal 211. Jag har druckit massa cola och lili tycker jag är söt när jag rapar. så alla vet. snart är det en föreläsning, och jag ska nog lyssna på den. Måste vänta på belle som är på studiebesök oså. Funderar också på att lämna min dator över natten här i skolan, och på tal om skola så hade jag sönder mitt skåp idag :$ ganska fresh! lawl. Och jag uppdaterar ÄNDAST för kajsas skull.
       efter skolan så ska jag leka med belle och amanda. Dom är allra bäst och sweetest osv. plus att min mage är som en uppsvälld ballong nu, ganska sexit. Ska på stan och handla stuffs också!

NÅGON SOM VILL MED TILL ULLARED SNARAST

Onsdag = inget liv

Hej!
Mitt första inlägg på den här bloggsidan! Det är ganska trevligt.
som jag sa i min förra blogg (som jag hann ha 3 dagar innan Lili tvingade mig att byta) ska jag inte skylta alls med den här. Skriver mest bara för att komma ihåg vem jag är och vad jag har gjort, Sen klart för att mina vänner ska veta vad jag gör om dagarna (för dom som bryr sig alltså) 
      Idag i skolan så har jag kollat på en as sorjlig film om fiskar. Funderar på att sluta äta fisk också. Men aa. väntar med det tills jag sett earthlings, för då kommer jag troligtvis bara hålla mig till grönsaker och bli en vegan. hehe ne det ska icke ske. dör häldre. Nu sitter jag här i köket och är as mätt. Väntar också på att mina kokostoppar ska bli klara, sen ska jag iväg och träna. sedan blir det plugg <3333 oooooh bajs :< 

Joakim saknar jag som vanligt, han är min! hejdå
och nej jag har inte tid med dig


RSS 2.0